1. Általános tájékoztató

Az alábbi Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban „ÁSZF”) a Puskás Krisztina Katalin egyéni vállalkozó (székhely: 1221, Budapest, Ady Endre út 141/A. A ép., vállalkozási nyilvántartási szám: 55495334, adószám: 56807910-1-43), mint szolgáltató által üzemeltetett tevagyajel.hu weboldal használatára vonatkozik.

Különösen a Te vagy a jel webes oktatói alkalmazás, valamint a Muti meg! termékek (kártyák, plakátok), a Finommotorika mérése kézformákkal, illetve a kézformatornákra vonatkozó feladatsorok megvásárlására tekintettel tartalmazza az általános szerződési feltételeket.

Kérjük, hogy az „ÁSZF” dokumentumát figyelmesen olvassa el, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásunkat, vásárolja meg termékeinket, amennyiben annak minden pontjával teljes mértékben egyetért, és magára nézve kötelező érvényűnek tartja. Tehát amennyiben a Te vagy a jel webes oktatói alkalmazást, vagy a Muti meg! termékeket (kártyák, plakátok) megvásárolja, vagy csak a honlapon böngész, minden esetben elfogadja az „ÁSZF”-ben foglaltakat.

Az „ÁSZF” iktatásra nem kerül, csak és kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, ennek megfelelően írásbeli szerződésnek nem minősül.

Amennyiben bármilyen kérdése felmerülne a www.tevagyajel.hu oldal kapcsán, lehetősége van azt jelezni az info.tevagyajel@gmail.com e-mail címre.

 1. A szolgáltató adatai

Neve: Puskás Krisztina Katalin egyéni vállalkozó

Székhelye: 1221, Budapest, Ady Endre út 141/A. A ép.

Adószáma: 56807910-1-43

Nyilvántartási száma: 55495334

Közösségi adószám: HU56807910

Nyilvántartásba bejegyző hatóság megnevezése: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága

Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2021/000215

Bankszámlaszáma: 11711010-21456602

Számlavezető bank megnevezése: OTP Bank Nyrt.

Elektronikus levelezési címe: info.tevagyajel@gmail.com

Telefonszáma: +36-20-93-69-814

 1. Szolgáltatások, termékek köre

A kézjeles kommunikációval (Szabadalmi Hivatal által a módszer kapcsán kiadott jogvédő dokumentum azonosító száma: 009933) kapcsolatos ismeretek elsajátítása történhet a Te vagy a jel webes oktatói alkalmazás, valamint a Muti meg! kártyák és plakátok, a Finommotorika mérése kézformákkal, valamint a kézformatorna feladatsorok segítségével, melyekkel kapcsolatos adatok a www.tevagyajel.hu/vasarlas oldalon vannak feltüntetve. A termékek / szolgáltatások az alábbiak lehetnek:

Te vagy a jel webes oktatói alkalmazással kapcsolatos csomagok

3 db előfizetési csomag közül lehet választani:

ntézmény alatt azokat a szervezeteket értjük, akik jellemzően egy telephelyen tevékenykednek. A tagintézmények amennyiben külön címen vannak az anyaintézménytől, akkor önálló intézménynek minősülnek, ilyen módon az ő előfizetésük nem vonható össze az anyaintézményével, tehát két külön előfizetőként kell őket kezelni. A címek egyezősége esetén az anya- és a tagintézmény egy intézménynek minősülnek, és így a két egység előfizetése összevonható, tehát elegendő egy intézmény előfizetésével számolni.

12 db termék / tananyag közül lehet választani:

Csomag/termék kiválasztása és a kért mennyiség egység (Termékek esetén db, Csomagok esetén hónap) után a felület elvisz a rendelési oldalra, ahol meg szükséges adni a regisztrációs adatokat.

 1. Regisztrációs adatok

Most mutasd meg! csomag

Légy jeles! csomag

A kéz beszél! csomag

Amennyiben valamely mező nem került megfelelően kitöltésre, ez esetben a rendszer azt jelzi.

Amennyiben minden mezőt sikeresen kitöltött a megrendelő, ez esetben a rendszer azt jelzi, valamint ezzel párhuzamosan a megrendelő kap egy automatikus visszaigazoló e-mailt a megrendeléssel kapcsolatos adatokról, valamint a fizetéssel kapcsolatos információkról.

Amennyiben nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail 24 órán belül, kérjük, jelezze ezt felénk e-mailen, vagy telefonon. Felhívjuk figyelmét, hogy a levél be nem érkezésének oka lehet az is, hogy rosszul került megadásra az e-mail cím, vagy a postafiókja tele van, esetlegesen spam mappába érkezett a levél. Kérjük, hogy ezeket ellenőrizze, mielőtt értesít minket a visszaigazoló e-mail meg nem érkezéséről. Amennyiben a korábban megadott adatokban hiba van, a megrendelőnek ezt jeleznie kell az info.tevagyajel@gmail.com e-mail címre.

A vásárlási szándékot jelezni lehet a info.tevagyajel@gmail.com e-mail címre küldött levélben, vagy telefonon, viszont ekkor is utólag ki kell tölteni a megrendeléshez kapcsolódó adatlapot, mivel szükség van az adatokra, illetve arra, hogy vissza legyen igazolva, hogy a megrendelő elolvasta az ÁSZF-et, Adatkezelési Tájékoztatót, és annak minden pontjával egyetért.

Az adatok megadása után a rendszer regisztrálja a felhasználót (a regisztrációról megerősítő e-mailt küld). A regisztráció megerősítése után lehetőség van a csomag/termék kifizetésére.

 1. Árazás

Most mutasd meg!

Légy jeles!

A kéz beszél!

Muti meg! kártyák
B/7-es méret, 36+1 lapos – 6.930,- Ft/db + szállítás.

Muti meg! plakátok
A/4-es méretű, 12 db – 26 900,- Ft/szett + szállítás.

Finommotorika mérése kézformákkal
A/6-os méret, 30 lapos – 6 930 Ft/db + szállítás

Komplex Kézjeles Fejlesztési Terv (KKFT) elkészítése és tanácsadás
Egyéni felmérés végzése a „Finommotorika mérése kézformákkal” kártyák segítségével, melynek a célja a KKFT meghatározása. A terv megvalósításához kapcsolódó egyéni tanácsadás nyújtása. A felmérés történhet online, ill. személyesen is, Budapest területén ingyenes kiszállással. – 16 900 Ft / kb. 1,5 óra

Kézformatorna – kisujj gyakorlatsor
30 db feladat + módszertani leírás – 6 390 Ft, e-mailen küldve

Kézformatorna Alapozó Gyakorlatsor – Gyermekeknek És Felnőtteknek
9 db -12 db feladat + módszertani leírás – 6 390 Ft, e-mailen küldve

Kézformatorna A/4-es plakátok – 10 db plakát, plakátonként 3 db alapgyakorlatot tartalmazó szett
A/4-es méretű, 1 szettben 10 db plakát, plakátonként 3-3 db kézformatorna-gyakorlat képekkel és leírásokkal – 3 960 Ft / db, a 10 db-os szett ennek megfelelően – 39 600 Ft.

Kézformatorna A/4-es plakátok kerettel – 10 db plakát, plakátonként 3 db alapgyakorlatot tartalmazó szett „OfficeCity” szürke kerettel (A/4-es méretű, 1 szettben 10 db plakát, plakátonként 3-3 db kézformatorna-gyakorlat képekkel és leírásokkal) – 7 690 Ft / db, a 10 db-os szett ennek megfelelően – 76 900 Ft

Kézformatorna A/2-es plakátok – 3 db plakát, plakátonként 10 db alapgyakorlatot tartalmazó szett
A/2-es méretű, 1 szettben 3 db plakát, plakátonként 10-10-10 db kézformatorna-gyakorlat képekkel és leírásokkal – 13 200 Ft / db, a 3 db-os szett ennek megfelelően – 39 600 Ft

Kézformatorna A/2-es plakátok kerettel – 3 db plakát, plakátonként 10 db alapgyakorlatot tartalmazó szett „OfficeCity” szürke kerettel (A/2-es méretű, 1 szettben 3 db plakát, plakátonként 10-10-10 db kézformatorna-gyakorlat képekkel és leírásokkal) – 25 633 Ft/ db, a 3 db-os szett ennek megfelelően 76 900 Ft

Kézformatorna A/1-es plakát – 1 db plakát, 30 db alapgyakorlattal
A/1-es méretű, 1 db A/1-es plakát, egy plakát a 30 db kézformatorna-gyakorlat képekkel és leírásokkal – 39 600 Ft

Kézformatorna A/1-es plakát kerettel – 1 db plakát, 30 db alapgyakorlattal „OfficeCity” szürke kerettel (A/1-es méretű, 1 db A/1-es plakát, egy plakátonként a 30 db kézformatorna-gyakorlat képekkel és leírásokkal) – 76 900 Ft

Online konzultáció – 3 960 Ft / 30 perc

Az előzőekben felsorolt árak bruttó árak, forintban értendőek, alanyi adómentesek.

Az egyéb szolgáltatások tekintetében az árazásról való tájékoztatás (előadások, konzultációk…stb.), valamint az utazáshoz kapcsolódó többletköltség mértékéről való tájékoztatás e-mailben történik meg, melynek elismerését minden esetben vissza kell igazolnia előzetesen a megrendelő(k)nek e-mailben.

A vásárlással kapcsolatos adatok kitöltését követően a “Megrendelés elküldésegomb megnyomása fizetési kötelezettséget von maga után.
A Most mutasd meg! csomag választása esetén nem keletkezik fizetési kötelezettség, mivel ez egy ingyenes csomag.

 1. Fizetés, számlázás

  Átutalás

  Ebben az esetében tüntessük fel a számlázási adatokat:

OTP SIMPLEPAY BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI FOLYAMAT

Vásárlás során a SimplePay felületén fizetheted ki a rendelésed.  A fizetés közvetlenül az OTP Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI MEGOLDÁSOK

A Simple fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva juthatsz el a termék vételárának kifizetéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva az online fizetési folyamat biztonságát.

Amennyiben az utalás valamilyen okból kifolyólag nem valósítható meg (például valaki az előadásra, konzultációra indulás előtti napon jelentkezik, és már nem érkezne be az utalás az óra megkezdéséig), abban az esetben személyesen, az első órán van lehetőség a teljes előadásra, konzultációra vonatkozó díjat készpénzben befizetni. Az utalás akadályoztatását minden esetben jelezni kell az info.tevagyajel@e-mail címre küldött levélben, legkésőbb a kurzus elindulását megelőző napon.

Abban az esetben, ha valaki ellátogat az első alkalomra, akkor a későbbi órákról való hiányzás esetén pénz visszafizetésre nincs lehetőség.

A megrendelő minden esetben számlát kap a szolgáltatásról / termékről. A számla a megrendelő korábban felvitt adatai alapján elektronikusan kerül kiállításra, majd a megadott e-mail címére kerül továbbításra.

 1. Szolgáltatás teljesítése

A kézjeles kommunikáció módszerének oktatása a Te vagy a jel webes oktatói alkalmazás adott időintervallumban való használatával valósul meg.

Előadások, konzultációk esetén amennyiben az újonnan megjelölt helyszín, vagy időpont nem felel meg a megrendelőnek, ez esetben a megrendelő dönthet úgy, hogy egy másik órán / tanfolyamon vesz részt. Ha nincs számára megfelelő kurzus, ez esetben ennek jelzésétől számított 15 napon belül visszautalásra kerül a korábban befizetett összeg.

A megrendelő hiányzása tényét minél hamarabb, de legkésőbb az óra megkezdését megelőzően 3 órával jelezni kell a szolgáltató felé telefonon, vagy e-mailben. Hiányzás esetén van lehetőség az adott órát más, később induló kurzusokon pótolni. A pótlási szándékról megrendelő legkésőbb a pótlás napját megelőző napon, telefonon, vagy e-mailben köteles értesíteni a szolgáltatót.

Abban az esetben, ha a szolgáltató hibájából (például betegség, közlekedés miatti akadályoztatás) marad el az óra, ekkor a szolgáltató jogosult új időpontot egyeztetni megrendelővel, és ekkor bepótolni az elmaradt alkalmat.

 1. Fotók és videók beküldésére vonatkozó szabályok

A fotót vagy videót beküldő hozzájárul ahhoz, hogy a tevagyahek.hu oldalon közzé legyen téve az általa beküldött tartalom. Videó esetén elsősorban valahová már korábban feltöltött tartalomhoz kapcsolódó elérhetőséget (pl. youtube link beágyazás) teszünk közzé. A tevagyajel.hu üzemeltetője semmilyen szinten nem tartozik felelősséggel a mások által beküldött fényképekért és videó tartalmakért. A beküldő vállalja a felelősséget, hogy rendelkezik a megfelelő engedélyekkel az adott tartalom feltöltésére, illetőleg, hogy maga a tartalom nem jogsértő. Jelen holnap üzemeltetője nem felel semmiféle kárért, veszteségért, ami a képek, valamint videók közzétételéből fakad, valamint nem ellenőrzi a feltöltött tartalmak jogszerűségét semmilyen szempontból, illetőleg azokért felelősséggel nem tartozik.

 1. Visszavásárlási tájékoztató

14 NAPOS ELÁLLÁS

14 nap az elállási jog, ami azt jelenti, hogy 14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük az interneten megvásárolt terméket, ha meggondoltad magad.

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁSRÓL

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A fogyasztó ezen jogát a jogszabályoknak megfelelően a termék megrendelése és az áruátvétele közti időben is gyakorolhatja.

A vásárlónak az Elállási nyilatkozatát a feltüntetett postai vagy e-mail címen van lehetősége érvényesíteni. Elállási nyilatkozat formanyomtatványt lásd az ÁSZF 1. sz. mellékleteként.

TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE

 1. Töltsd le és nyomtasd ki az Elállási nyilatkozatot.

 2. Gondosan csomagold be a terméket minden tartozékával együtt.

 3. Helyezd el a kitöltött nyilatkozatot a csomagon belül.

 4. A csomagot postázd a 1221 Budapest, Ady Endre út 141/A. A ép. címre (jogosult: Puskás Krisztina Katalin egyéni vállalkozó)

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia! Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Jelen ÁSZF 2023.04.15.napjától van hatályban.

 1. melléklet

  ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki, juttassa vissza)

Címzett: Puskás Krisztina Katalin egyéni vállalkozó 

(1221 Budapest, Ady Endre út 141/A. A ép.)

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

……………………………………………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………………………………………

Szerződéskötés időpontja / átvétel időpontja: …………………………………………………………………..

Fogyasztó (k) vezeték- és keresztneve:……………………………………………………
E-mail cím:……………………………………………………………………………………..
Telefonszám:…………………………………………………………………………………..
Számlázási név:……………………………………………………………………………….
Számlázási cím:……………………………………………………………………………….

Kelt:

A fogyasztó(k) aláírása (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén):